fbpx

Ventus και Optimum-Samos Steamship νικητές στο 28ο Κύπελλο Άνοιξης του ΝΑΟΒ (pics)

Ventus και Optimum-Samos Steamship νικητές στο 28ο Κύπελλο Άνοιξης του ΝΑΟΒ (pics)

Ολοκληρώθηκε το 28ο Κύπελλο Άνοιξης που διοργανώνει ετησίως ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας για σκάφη ORCi και ORC Club με τις 2 ιστιοδρομίες της Κυριακής στον αγώνα «ΚΕΑ 2023».

Στην κατηγορία Sport πρώτο στην γενική μετά από τις 4 ιστιοδρομίες είναι το Ventus με Κυβερνήτη τον Μ.Κλουβά, με δεύτερο το Αthina του Π.Αλυσσανδράτου και τρίτο το Erodios του Σ. Καλλιγά.

Το Venus είχε τερματίσει πρώτο τόσο στην 1η ιστιοδρομία της Κυριακής (Κέα – Πάτροκλος) μήκους διαδρομής 18 ΝΜ περίπου, όσο και στην 2η της επιστροφής (Κέα – Βούλα) μήκους διαδρομής 33 ΝΜ περίπου.

Το Optimum-Samos Steamship των Ν.Λάζου και Π.Λίβα (ΝΟ Καλαμακίου) είναι ο νικητής στην γενική του performance, με 2ο το BlackJack του ΙΟΠ με τον Μ.Χατζηκυριακάκη και 3ο το Lavoro III (ΝΟΚ) του Α.Καρδάση. Το Optimum είχε νικήσει και στις 2 κούρσες της ημέρας προς και από την Κέα.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο σκέλος του προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στην κατηγορία performance πρώτευσε στην παράκτια το ANAX του Ν.Αναγνώστου (NAOB) και στον αγώνα Πάτροκλος το Cyclades Force του Π.Παναγιώτου (ΝΟ Καλαμάκι). Αντίστοιχα στα sport νικητές αναδείχθηκαν το Adra του Ζ.Γρηγοράδη (ΝΑΟΒ) στο παράκτιο και το Ventus του Μ.Κλουβά (ΝΑΣ) στον «Πάτροκλο 2023».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα