fbpx

Velos και Μάντης-Καγιαλής νικητές στο 13o Athens Trophy (pics)

Velos και Μάντης-Καγιαλής νικητές στο 13o Athens Trophy (pics)

Το σκάφος «Velos» των Ολυμπιονικών Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή ήταν ο μεγάλος νικητής στο 13ο Athens Trophy 2023 το οποίο διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ), ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης & Φιλίας Καλλιθέας (ΝΟΕΦΚ) και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς (ΙΟΠ).

Με ανάρτησή τους στα social οι πολύπειροι ιστιοπλόοι μίλησαν με χαρά για τις στιγμές στην θάλασσα και την ομαδική δουλειά: «Ένα ακόμη Ιστιοπλοϊκό αγωνιστικό διήμερο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ομαδική δουλειά και οι άνθρωποι που έχουμε διπλα μας κάνουν την διαφορά και στον αθλητισμό! Όχι μόνο για τις νίκες ή τις ήττες αλλά κυρίως για τις στιγμές και τις ατέλειωτες κοινές μας ώρες μέσα στην θάλασσα. Η συνέχεια το επόμενο ΣΚ για τον νικητή του Athens Trophy 2023. Ευχαριστούμε Ομάδα!!!» 

Στην 2η θέση στην κλάση Performance βρέθηκε το Pega Mustο του ΠΟΙΑΘ με Κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλεβιζάκη και τρίτο το Optimum S-Samos του ΝΟ Καλαμακίου με το δίδυμο των Π.Λίβα και Ν.Λάζου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα