fbpx

«8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης»: Ένα τριήμερο ιστιοπλοϊκό πάρτι του ΝΟΠΦ

«8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης»: Ένα τριήμερο ιστιοπλοϊκό πάρτι του ΝΟΠΦ

Το «8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου στο Φαληρικό Όρμο, αποτελεί μια από τις ευκαιρίες για αγόρια και κορίτσια από όλο τον κόσμο ηλικίας 7-15 ετών να ζήσουν ένα τριήμερο (24-26/2) «ιστιοπλοϊκό πάρτι» στην κλάση όπτιμιστ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου δηλώνει «πανέτοιμος να φιλοξενήσει το «8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης», διοργάνωση, η οποία, από το 2019 τυγχάνει την αναγνώριση της διεθνούς ομοσπονδίας της κλάσης Optimist (IODA)». Περιλαμβάνεται άλλωστε στο ετήσιο καλεντάρι της κλάσης.

«Οι όμιλοι, αναγνωρίζοντας το επίπεδο του αγώνα, έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε πληρώματα από την Κύπρο, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής» σχολίασε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου κ. Τάσος Βατίστας.

7Th Sarikavazis Cup ©Nikos Alevromytis/www.alen.gr

Live streaming οι ιστιοδρομίες σε video wall

Στο «8o Κύπελλο Optimist Νίκος Σαρικαβάζης» τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα είναι εφοδιασμένα με GPS tracker. Έτσι όλοι οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά είτε από PC είτε από Tablet είτε και από το κινητό τους τηλέφωνο την πορεία των σκαφών.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, από το πρωί, θα στηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, video wall για live streaming στις πιο κρίσιμες τελευταίες ιστιοδρομίες που θα αναδείξουν και τους τελικούς νικητές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα